PRIJEM NOVOROĐENČADI U OPĆINI BEDEKOVČINA

Roditeljima mališana dodijeljena novčana pomoć od tisuću do dvije tisuće kuna, cvijeće i licitarska srca

Objavljeno: 18.01.2018. JJ

U prostorijama Općine Bedekovčina održan je svečani prijem djece rođene u studenom i prosincu 2017. godine. Nazočne roditelje i djecu pozdravio je zamjenik načelnika Bedekovčine Janko Buzjak, koji je upoznao roditelje s aktivnostima koje Općina Bedekovčina provodi na području brige o djeci i mladima. Predsjednica DND-a Ljubica Gorički i patronažna sestra Andreja Križnik roditeljima su održale predavanje o prvim godinama života djece te udijelile brojne stručne savjete vezane uz odgoj i brigu o djeci.
Djeca i njihovi roditelji nagrađeni su za prvo novorođeno dijete s tisuću kuna, za drugo s 1500 kuna te za svako sljedeće s dvije tisuće kuna, kao i cvijećem i licitarskim srcem. Roditelji su dobili i čestitke koje su izradili učenici četvrtog razreda Osnovne škole Stjepana Radića Brestovec Orehovički, te CD “Prve tri godine su najvažnije”.
Novorođeni u razdoblju studeni – prosinac su: Gabrijel Crnec, Gabrijel Horvatinčić, Igor Pavetić, Filip Mohač, Lovro Petrovečki, Iva Sviben, Sandro Jakuš – Mejarec, Tin Novosel, Bojana Totić, Leona Videk i Andrija Novosel.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba