NAČELNIK RADOBOJA POBIJEDIO PROTUKANDIDATA, ZAMJENIKA ŽUPANA ANĐELKA FEREKA – JAMBREKA

Anđelko Topolovec ostaje na čelu zagorskog HNS-a

Objavljeno: 17.01.2018. JJ

Anđelko Topolovec, načelnik Radoboja, ostaje na čelu Županijske organizacije HNS-a Krapinsko – zagorske županije. Na izbornoj skupštini održanoj u Staroj školi u Mirkovcu, za njega je glasovalo 60 prisutnih delegata iz gradskih i općinskih podružnica HNS-a, a za njegovog protukandidata, zamjenika župana Anđelka Fereka – Jambreka, 40 delegata. Funkcije dopredsjednika obavljat će načelnik Kumrovca Robert Šplajt i krapinski gradski vijećnik Branko Kučko. Za tajnika organizacije izabrana je Suzana Žunić, a izabrani članovi Predsjedništva su: Marija Puh, Stjepan Ciglenečki, Damir Fridelj, Stjepan Sirovec i Danijela Lončar.

“Vrijeme za preokret”

– HNS je na nacionalnoj razini napravio preokret, i došlo je vrijeme da i mi na razini županijske organizacije napravimo preokret. Vrijeme je da prestanemo voditi borbu protiv ovih i onih i da mudro krenemo u borbu ZA. Za bolje škole, bolje obrazovanje, za bolje ceste i bolji život svih nas. Samo zajedništvom i uvažavanjem možemo napraviti više i siguran sam da će i tim koji sam okupio oko sebe, dati najviše i najbolje od sebe –
istaknuo je Topolovec u svom govoru i zahvalio svima na povjerenju.

Ljudi ispred stranke

Uz predsjednika Mladih HNS-a Ivana Bednjanića Bunića, gradonačelnika Lepoglave Marijana Škvarića te predsjednika Stožera 3. Izborne jedinice Alana Košića, izbor novog vodstva Županijske organizacije svojim je prisustvom uveličao i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, koji je tom prilikom sve prisutne pozvao na suradnju u gradnji novih programa i politika koje Hrvatskoj trebaju u 21. stoljeću.
– Suradnja, ne u političkoj trgovini, nego u političkom rezultatu. HNS uvodi drugačiji model ponašanja na političkoj sceni, model koji ljude i Hrvatsku stavlja ispred rejtinga stranke – rekao je Vrdoljak, istaknuvši kako zadatak zagorskog HNS-a, kao i svih HNS-ovih čelnika, mora biti pomoć čovjeku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba