PREGRADA, KLANJEC, ZABOK

Sudjelujte na radionicama LAG-a Zagorje – Sutla kako biste se informirali o natječaju za male poljoprivrednike

Objavljeno: 12.01.2018. JJ

Lokalna akcijska grupa Zagorje – Sutla poziva sve zainteresirane na radionice, kao najavu natječaja na LAG razini za male poljoprivrednike TO 1.3.2. LRS “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”. Radionice će se održati u Gradskoj vijećnici u Pregradi, 16. siječnja u 18 sati, u Maloj dvorani grada Klanjca, 17. siječnja u 18 sati i u Zelenoj dvorani u Zaboku, 18. siječnja u 18 sati.
Na radionicama ćete moći dobiti informacije o uvjetima natječaja, prihvatljivim prijaviteljima, prihvatljivim troškovima, te kriterijima odabira.
Natječaj je namijenjen malim poljoprivrednim gospodarstvima ekonomske veličine od 2000 do 7999 eura, upisanima u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, čije se sjedište nalazi i ulaganje odvija na području LAG-a Zagorje-Sutla. Potpora iznosi 15 tisuća eura.
U veljači 2018. godine LAG Zagorje-Sutla planira održavati radionice za TO 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” (sukladno mjeri 4.1.1. PRR RH). O detaljima održavanja radionica za mjeru 4.1.1. i početku natječaja na razini LAG-a zainteresirani će biti naknadno obaviješteni. Radionice su besplatne, te nije potrebna najava dolaska.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba