ORGANIZIRANJE DNEVNIH AKTIVNOSTI I PRIKUPLJANJE PODATAKA O NASILJU NAD STARIJIM OSOBAMA

Prijavite svoje projekte usmjerene unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici

Objavljeno: 11.01.2018. JJ

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici. Opći cilj ovog poziva je podržati projekte koji pridonose provedbi strateških aktivnosti u sklopu mjere 1.3.: “Osiguravanje usluga usmjerenih povećanju kvalitete života starijih osoba”, iz Strategije socijalne skrbi za starije osobe u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2017. – 2020.

Iznad 60

Posebni cilj poziva je organiziranje dnevnih aktivnosti za starije osobe, koje su prilagođene potrebama i interesima starijih osoba koje žive u lokalnoj zajednici u kojoj se navedene aktivnosti provode, kao i širenje ovih usluga na područjima na kojima iste nisu dostupne, te prikupljanje podataka o nasilju nad starijim osobama.
Ciljana skupina korisnika svih aktivnosti koje se financiraju ovim pozivom su osobe starije životne dobi, odnosno osobe starije od 60 godina.

Do 21. siječnja

Prihvatljivim prijaviteljima smatraju se udruge koje su osnovane temeljem Zakona o udrugama, upisane u Registar udruga i Registar neprofitnih organizacija i udovoljavaju općim uvjetima ovoga poziva (uključujući i društva Crvenog križa). Rok za podnošenje prijava je 21. siječnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter