U Bedekovčini šestero načelnika potpisalo ugovor o izradi Plana razvoja širokopojasne infrastrukture na njihovom području

HVALEVRIJEDAN POTEZ: Gdje ne postoji dovoljan interes da se brzi internet financira iz EU fondova, općine će se same pobrinuti da ga tamo omoguće

Objavljeno: 10.01.2018. Alen Brodar

U Bedekovčini je općinski načelnik Darko Ban s načelnicom Lobora Ljubicom Jembrih, načelnicom Mača Mladenkom Mikulec, načelnikom Mihovljana Zlatkom Bartolićem, načelnikom Novog Golubovca Borisom Tušekom te načelnikom Svetog Križa Začretja Markom Kosom, potpisao Sporazum o suradnji na projektu razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, prihvatljivog za financiranja iz EU fondova.
Potpisom Sporazuma općine su se obvezale da će u 2018. godini osigurati financijska sredstva u sveukupnom iznosu od 199.000 kuna u svrhu financiranja izrade Plana razvoja širokopojasne infrastrukture na njihovom području.
Nositelj projekta je Općina Bedekovčina koja će svim uključenim dionicima projekta osigurati tehničku i administrativnu podršku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba