A KAMO ĆETE VI ZA NOVU?

Fešte u Krapini, Zaboku i Bedekovčini te neizostavni doček u podne u Mariji Bistrici i, po prvi puta, u Stubičkim Toplicama

Objavljeno: 29.12.2017. JJ

Pripreme za najluđu noć u godini u punom su jeku, a za sve one koji nisu rezervirali svoj stol u nekom restoranu ili noćnom klubu, dobra zabava nije nužno propala. Neki zagorski gradovi i općine i ove godine organiziraju doček na svojim trgovima, uz dobru glazbu i kvalitetnu gastronomsku ponudu.

Kuhano vino

Već tradicionalno, u Mariji Bistrici, a od ove godine i u Stubičkim Toplicama, fešta će početi nešto ranije, s obzirom na to da se u tim općinama organizira doček Nove godine u podne. Od 10.15 sati na bistričkom trgu nastupit će Ex Band, a veliki koncert održat će Marko Vukes i njegov band Share Love with Others. Tu je i velika Bistrička božićna tombola, čije je izvlačenje u 12.30 sati, sa spektakularnom prvom nagradom – automobilom. Za besplatno kuhano vino pobrinut će se Udruga vinogradara Marija Bistrica, a tu je i ponuda kolača Udruge Hrvatska žena Marija Bistrica, s humanitarnim predznakom. U Stubičkim Toplicama, nakon uspješne organizacije prvog “Adventa u Stubakima”, udruga Modus Vivendi Stubaki organizira i doček u podne za djecu i mlade. Program će trajati od 10 do 13 sati.

Grijani šatori

Klasični večernji doček organizira se u Krapini, gdje će na središnjem gradskom trgu nastupiti Trnje, a bit će organiziran i vatromet. Na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku bit će postavljen grijani šator uz bogatu gastronomsku ponudu i nastup Luna benda. Grijani šator ima i Bedekovčina, jedina zagorska općina koja se upustila u organizaciju dočeka nove godine. Bedekovčance će zabavljati grupa Foršuss.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba