PRAVI SPORTSKI SPEKTAKL OVOG PETKA U DONJOSTUBIČKOJ DVORANI: ATRAKTIVNE BORBE I MNOGO UZBUĐENJA – PODRŽITE NAŠEG ZAGORCA!

Luka Lešković iz Donje Stubica protiv Japanca u borbi za titulu savate pro prvaka svijeta

Objavljeno: 27.12.2017. JJ

Ovog petka u dvorani u Donjoj Stubici održat će se zagorski sportski događaj godine – sportski spektakl kakav još nije održan u Hrvatskoj. Aktualni prvak Hrvatske i najbolji hrvatski savate combat borac, Luka Lešković iz Donje Stubice, borit će se za titulu savate pro prvaka svijeta. Protivnik mu je višestruki prvak Japana Keisuke Takahashi.
Lešković je trenutno treći na svjetskoj rang ljestvici, ujedno i prvi Hrvat koji je dobio priliku boriti se za titulu savate pro prvaka svijeta. Sredinom prosinca ove godine postao je i amaterski vice prvak svijeta u savateu. Na priredbi u Donjoj Stubici bit će još borbi za pro titule, a program počinje u 19 sati. Natjecanje otvaraju Matija Petrinić (Stubica) i Leonardo Paska (Fight Club Kovačić), zatim slijede Ivan Klanjčić (Stubica) i Gabrijel Vujec (Fight Club Kovačić), Dario Boroša (Stubica boks) i Matija Bešvir (Fight Club Kovačić) te Zdenko Mirt (Stubica) i Tomislav Knezić (Đidara). Najuzbudljivije borbe rezervirane su za kraj – Marko Gospočić (Stubica) i Martin Dvorski (Đidara) bore se za savate pro prvaka Hrvatske, Miroslav Tustić (Stubica) i Damjan Marković (Srbija ) za savate pro prvaka Balkana te Luka Lešković (Stubica) i Keisuke Takahashi (Japan) za savate pro prvaka svijeta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba