Vikend medenjaka i gvirca u sklopu “Adventa u Mariji Bistrici”

KULINARSKI SHOW: Gordana Ivanjek Tušek peče slađe medenjake od Rajka Suhodolčana i Ronalda Žlabura

Objavljeno: 24.12.2017. zagorjeinternational

Posljednji adventski vikend u Mariji Bistrici je “Vikend medenjaka i gvirca”. Program je u subotu na središnjem trgu otvorio Tomislav Goluban uz Adventski blues, a održan je i Festival medenjaka i gvirca, uz natjecateljski show Božićni medeni kolačići u kojem su ove godine sudjelovali solisti Krapinskog festivala Rajko Suhodolčan, Gordana Ivanjek Tušek i Ronald Žlabur, uz mentorstvo članica Udruge Hrvatska žena Marija Bistrica Nade Cesar, Zdenke Horvatinčić i Božice Gabud. Stručni žiri, u kojem su bili Božica Milošić, članica udruge Hrvatska žena Marija Bistrica, Radovan Novina, član Izvršnog odbora Krapinskog festivala i Marko Futivić, glavni kuhar iz Bluesun hotela Kaj, presudio je da najbolje medenjake napravila Gordana Ivanjek Tušek, uz mentoricu Zdenku Horvatinčić.
Natjecatelji su po završetka show i zapjevali, a uz njih i Klapa Bistrica te Ivan Benc, uz pratnju Karla Kukovačeca i Tomislava Presečkog.
Advent u Mariji Bistrici i ove će godine završiti spektakularnim Dočekom u podne, na Staru godinu. Program počinje u 10.30 sati, a za zabavu će biti zaduženi Ex Band te glavni gost Marko Vukes i band Share Love With Others. Za besplatno kuhano vino pobrinut će se Udruga vinogradara Marija Bistrica, a bit će tu i ponuda kolača Udruge Hrvatska žena Marija Bistrica, sa humanitarnim predznakom.
Naravno, tu je i bistrička božićna tombola, još bogatija uz glavni zgoditak – Hyundai i20, glavnog sponzora Hyundai Štagar Marija Bistrica, ukupno je osigurano 65 nagrada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba