POGLEDAJTE VIDEO: Taj će koncert pamtiti čitav život

KOJA ROMANTIKA PRED STOTINAMA LJUDI: Pjevačicu benda Only Friends & Family dečko zaprosio usred svirke na Adventu na Zrinjevcu

Objavljeno: 23.12.2017. zagorjeinternational

Kada je u petak kretala za Zagreb, kako bi sa svojim bendom Only Friends & Family održala koncert na Zrinjevcu u sklopu Adventa u Zagrebu, Katarina Leško iz Krapine, inače prije nekoliko godina i Prvi glas Zagorja, nije ni slutila kakvo joj je iznenađenje u dogovoru s ostatkom benda pripremio dugogodišnji dečko Žarko Zagoršćak. Odlučio je naime zaprositi je na pozornici, a plan je bio da bend u jednom trenutku počne svirati njihovu pjesmu “More than words”, da se popne na pozornicu i klekne pred Katarinu koja do tada nije ništa slutila. Kako je to emotivan trenutak bio za sretan par i koliko je oduševljenja publike, ali i članova benda izazvao, pogledajte u videu:

– Nestvarno, čarobno i savršeno. Ne nalazim bolje riječi kojima bih opisala kako sam reagirala na najljepše iznenađenje u životu. Dogodila se scena iz filmova uz gomilu ljudi koji su bili dio ove priče i doživjeli je s nama i naravno uz prijatelje koji su vješto čuvali tajnu skoro mjesec dana, kako bi trenutak bio još savršeniji – otkrila nam je Katarina, dok je njezin novopečeni zaručnik Žarko rekao da su oko njega svi bili više nervozni nego on sam.
– Odlučno sam se popeo stepenicama i zaprosio Katarinu. Naravno, pristala je – rekao je Žarko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba