NAOČITI I TALENTIRANI ČLANOVI BENDA “TRAGOVI” POSTALI SU POPULARNI ZAHVALJUJUĆI SURADNJI S DENISOM DUMANČIĆEM, A LOKACIJU ZA NOVI SPOT PRONAŠLI SU U ZAGORJU

Ljubav za jednu noć dočarana u Trakošćanu i raskošnom ambijentu dvorca Sveti Križ Začretje

Objavljeno: 15.12.2017. Jelena Jazbec

I dok im je u prvoj studijskoj pjesmi “sve na ljubav mirisalo”, u novoj pjesmi, koju predstavljaju upravo ovih dana, članovi popularnog podravskog benda Tragovi traže ljubav za jednu noć… Ili možda ipak ne traže.
Grupa Tragovi nastala je 2014. godine, a svoju profesionalnu karijeru članovi su započeli suradnjom s Denisom Dumančićem na svojem prošlom singlu “Sve na ljubav miriše”. Pjesma ih je lansirala među izvođače najemitiranijih pjesama te su čak 12 tjedana bili uz bok ostalim kolegama na listi HR TOP 40.

Više od 20 ljudi

Veliku podršku pronašli su upravo u kolegi Dumančiću, koji uz Antoniju Šolu i Branimira Mihaljevića potpisuje njihov novi singl “Ljubav za jednu noć”. U spotu su Tragovi povezali Zagreb, Dubrovnik, Beograd, pa čak i Dubai. Naime, za potrebe spota angažirali su dvije glumice, Aleksandru Stojković iz Beograda i Jelenu Stojanović iz Dubaija, dok je glumac Slavko Švagelj iz Dubrovnika. Spot je snimio i režirao jedan od najboljih redatelja na ovim prostorima – Vedad Jašarević.
Spot je sniman na dvije lokacije – dvorac Trakošćan i dvorac Mirne Flogel Mršić u Svetom Križu Začretju, a ukupno je bilo angažirano više od dvadeset ljudi iz Koprivnice, Zagreba, Dubrovnika, Dubaija, Beograda, Varaždina, Samobora, Ivanca i Začretja.

– Ono što je neobično u pjesmi je naslov pjesme “Ljubav za jednu noć”, a zapravo se u pjesmi radi o odbijanju ljubavi za jednu noć i poštivanju onog što traje, ono što je iskreno i vječno. Ono nešto što možeš osjetiti samo s pravom ljubavi – kaže pjevač Mihael, te dodaje u šali kako je zanimljivije kada takav tekst pjeva muškarac.
– Želja nam je da publika prepozna naš trud i da se publika pronađe u stihovima i da naravno prepozna ljubavnu priču pjesme koja je prisutna kod svake osoba, jer svi smo barem jednom bili ostavljeni, razočarani. A najviše želimo da publika prepozna da sve ovo radimo zato što to volimo i zato što smo to mi – zaključuje frontmen.

Nastupi u Zagorju

Uz 24-godišnjeg Mihaela Bogčeva iz Koprivnice, bend čine klavijaturist Dominik Šikulec (25) iz Đurđevca, bubnjar Kristijan Petrikovski (27) iz Ludbrega, basist Dario Horvatić (31) godina iz Bjelovara i gitarist Dejan Petričević “Zmija” (38) iz Ludbrega.
Njihov prvi veći nastup bio je kada su nastupili kao predgrupa Ivanu Zaku i Maji Šuput na “Mesapu” u Nedelišću.
– Naš prvi veći nastup pred 4000 ljudi, za koji možemo reći da nam je otvorio vrata za nastupe po najboljim lokacijama u Međimurju, Varaždinskoj i Koprivničko – križevačkoj županiji. Valja istaknuti kako smo do danas kao predgrupa nastupali s još nekoliko većih izvođača pred većim brojem publike. Dva puta Željku Joksimoviću na trgu u Koprivnici i u Areni Varaždin, Prljavom Kazalištu u Šibeniku, S.A.R.S.-u, Željku Samardžiću i Beginima na “Mesapu” u Nedelišću, Joletu u Areni Varaždin, Jeleni Rozgi u Đurđevcu te Danijeli Martinović u Čakovcu – kažu članovi benda.
Do sada su odradili i nekoliko nastupa u Zagorju, najviše u Ivancu i okolici, a želja im je da privući još više publike u ovom kraju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba