“ŽEDAN TVOJE LJUBAVI”: NOVI SINGL MARIJABISTRIČKOG GLAZBENIKA MOGAO BI UĆI U TOP 20 NAJEMITIRANIJIH PJESAMA DOMAĆE GLAZBE, A IMATE GA PRILIKE ČUTI I UŽIVO

Marko Vukes održat će veliki samostalni koncert u Mariji Bistrici, u sklopu “Dočeka u podne”

Objavljeno: 07.12.2017. JJ

Marijabistrički glazbenik Marko Vukes ovog je tjedna ostvario najveći skok na službenoj top listi HR TOP 40, sa svojim novim singlom “Žedan tvoje ljubavi”. Nakon što je nakon samo deset dana od objavljivanja po prvi put ušla na HR TOP 40 i zauzela 37. mjesto, pjesma je sada skočila na odlično 24. mjesto s tendencijom daljnjeg rasta i ulaska među prvih dvadeset najemitiranijih pjesama domaće glazbe.

Osvaja srca

– Izuzetno sam sretan i zadovoljan dosadašnjim uspjehom mog novog singla u radijskom eteru i drago mi je da su slušatelji pjesmu tako brzo prepoznali i zavoljeli. Nadam se da će nastaviti s uzlaznim trendom na top listi, jer će to biti potvrda da se sav trud koji smo moj tim i ja uložili u njeno stvaranje i promociju, isplati i da pjesma osvaja srca slušatelja, što mi je na kraju i najvažnije – rekao je Marko Vukes, koji na Staru godinu ima veliki samostalni koncert na središnjem trgu u Mariji Bistrici. Nastupit će u sklopu tradicionalne manifestacije “Doček u podne”.

Prava fešta

– “Doček u podne” u Mariji Bistrici je s godinama postalo mjesto prave zabave i sjajno zagrijavanje pred veliko slavlje u ponoć. Probe za tu priliku su već počele i zbog toga smo jako radosni, jer smo moj prateći bend “Share love with others” i ja izborom repertoara za ovaj koncert ciljano priredili pravu feštu za Bistričane i sve drage ljude koji tamo dođu. Vidimo se 31. prosinca u Mariji Bistrici. Dođite u što većem broju – kaže M. Vukes.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba