UDRUGA “HRVATSKA ŽENA” KRAPINA I OVE ĆE GODINE SUDJELOVATI NA “MEDENOM SEJMU” U KRAPINI, A ČLANICE POZIVAJU SVE ZAINTERESIRANE:

Pečenjem kolača i vi možete pomoći u skupljanju priloga za potrebite

Objavljeno: 23.11.2017. JJ

Već tradicionalno, početkom prosinca u Krapini će se održati “Medeni sejem”, na kojem će, kao i do sada, sudjelovati Udruga “Hrvatska žena” Krapina, s bogatom ponudom medenih i drugih sitnih kolača, a prihod od prodaje kao i svake godine ići će u humanitarne svrhe. Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane da se i oni uključe u pečenje medenih i drugih suhih kolača koji mogu duže stajati i upakirati se u plastične kutijice. “Medeni sejem” održat će se u subotu, 2. prosinca, s početkom u 9 sati na Trgu Ljudevita Gaja, a kolače je potrebno donijeti dan ranije u prostorije Udruge, na adresu Trg Ljudevita Gaja 12, od 14 do 16 sati. Prethodno je potrebno prijaviti se članicama udruge na broj mobitel 091/54 50 535 (Marija Fekonja), 098 94 64 898 (Marija Hlebec), putem e-maila ili Facebook stranice udruge.
Iz Udruge također pozivaju sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti peći kolače, ali bi željeli pomoći na neki drugi način, da se također jave članicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba