“ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU”

VRIJEDNA DONACIJA: Branitelji iz zabočkog UDVDR-a područnim školama u Martinišću i Špičkovini poklonili dva računala

Objavljeno: 13.11.2017. JJ

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Krapinsko – zagorske županije, Ogranak Zabok u suradnji s Gradom Zabokom, područnim školama u Martinišću i Špičkovini poklonila je po dva stolna računala dobivena iz donacije, servisirana i prilagođena nastavnom potrebama područnih škola.

24. tečaj

U projektu informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, UDVDR Podružnica KZŽ surađuje i s tijelima lokalne samouprave, pa je na prijedlog gradonačelnika Zaboka Ivana Hanžeka, u sklopu provedbe 24. tečaja, izvršena donacija spomenutim zabočkim područnim školama, koje su primile donaciju koja se sastojala od dva stolna računala sa svim komponentama i novim LCD ekranom te po jednim skenerom. U Martinišću, donaciju su, uz članove UDVDR-a Ogranka Zabok, uručili gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek i predsjednik UDVDR-a Podružnice Krapinsko – zagorske županije Stjepan Pavliša. Za trajanja posjeta područnoj školi, učenici su za hrvatske branitelje i goste upriličili spontani nastup, kao znak zahvale za iznenadni posjet i vrijednu donaciju. U područnoj školi u Špičkovini, donaciju su, uz članove UDVDR-a Ogranka Zabok, uručili gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek i Predsjednik UDVDR-a Ogranak Zabok Josip Horvatin.

Predavanja o ratu

U tjednu sjećanja na žrtvu grada heroja Vukovara, s članovima UDVDR-a Ogranak Zabok dogovorena su i predavanja o Domovinskom ratu u Područnim školama u Martinišću i Špičkovini. U tijeku je održavanje 24. tečaja informatičkog opismenjavanja članova UDVDR-a Ogranak Zabok, koji završava 13. studenoga i na kojem će predsjednik udruge šestorici hrvatskih branitelja donirati računala, uz već poznati moto “Zajedno u ratu, zajedno u miru”. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba