Dani otvorenih vrata u Villi Magdaleni

Proslavite kraj poslovne godine u prekrasnom ambijentu, uz jedinstveni gastro doživljaj

Objavljeno: 08.11.2017. zagorjeinternational

Budući da se tekuća poslovna godina bliži kraju, Villa Magdalena vas poziva da u njihovom restoranu proslavite svoje poslovne rezultate, uživajući u prekrasnom ambijentu i jedinstvenom gastro doživljaju. U hotelu su pripremili bogatu ponudu, od klasičnih jela do ekskluzivnih jelovnika u nekoliko sljedova.

Dvije prostorije

Bilo da organizirate domjenak, sastanak, radionicu ili seminar, Villa Magdalena na raspolaganje vam stavlja dvije prostorije, “Chat room” i “Tweet room”, koje za potrebe veće grupe mogu biti spojene u jednu prostoriju ukupnog kapaciteta 70 osoba. Obje prostorije opremljene su vrhunskim tehničkim sadržajima te svim ostalim uvjetima, kako bi sastanci bili što uspješniji i kreativniji, a produktivnost i stvaralaštvo na vrhuncu. No, kako biste se najbolje sami uvjerili u kvalitetu ponude, Villa Magdalena održava Dane otvorenih vrata, u terminu od 16. do 18. studenoga. U četvrtak i petak, 16. i 17. studenoga, u periodu od 14 do 18 sati te u subotu, 18. studenoga, u periodu od 9 do 13 sati, dočekat će vas djelatnici hotela i restorana te vas upoznati s prostorijama za seminare, restoranom te restoranskom ponudom.

Tematske proslave

Restoran Villa Magdalena jedan je od najnagrađivanijih restorana u Hrvatskoj te svojim gastro delicijama pruža doživljaj za sva osjetila. U prethodno navedenim terminima, možete isprobati i nešto od delicija vrhunskog gastro tima.
Svakoj ponudi pristupa se individualno te se kreira poseban meni. Moguće su tematske proslave, glazba u prostoru te dodatne wellness usluge za vaše goste i partnere.
Rezervacije nisu potrebne unaprijed, no za više informacija tim Hotela Villa Magdalena stoji vam na raspolaganju, na broj telefona 049/233-333, e-mail adresu [email protected] ili putem internetske stranice www.villa-magdalena.net.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba