POČELE SU PRIJAVE ZA 47. IZDANJE KUTIJE ŠIBICA

Prve se prijavile malonogometašice iz Svete Nedjelje i zagrebačka ekipa Meradog

Objavljeno: 04.11.2017. zagorjeinternational

U četvrtak u podne službeno su počele prijave za 47. izdanje Kutije šibica 2017. powered by Coca-Cola, tradicionalni malonogometni turnir koji će se održavati od 25. studenog do 28. prosinca. Već prvog dana prijavilo se nekoliko ekipa, a najnestrpljivije su bile nogometašice ŽMK Sveta Nedjelja, koje su ove godine bile najbrže te su postale prvom prijavljenom ekipom ovogodišnjeg turnira. Uz nogometašice iz Svete Nedjelje, prvog dana su se prijavili i dečki iz zagrebačke ekipe Meradog, koji će se natjecati u glavnom dijelu turnira.

Veteranski turnir

Uz seniorski turnir, u Kutiji šibica igrat će se i 11. izdanje sve popularnijeg veteranskog turnira, te drugi turnir žena. Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske, očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji, na kojem će svoje vještine i znanje demonstrirati najbolji malonogometaši današnjice. Uz već popularnu Dvojku Doma sportova, ovogodišnji turnir odigravat će se i u sportskim dvoranama u Trnskom, na Peščenici i u Dubravi.
Sustav natjecanja za seniore i veterane ostat će isti, igra se po principu 5 igrača u polju + vratar loptom br. 5 koja je prilagođena igranju malog nogometa na parketu, dok je kod žena sustav igranja 4 igračica u polju + vratarica, te se igra loptom veličine 4.

Izvlačenje 16. studenoga

Upisnina za turnir za seniore i veterane (1979. i stariji) iznosi 1000 kuna po momčadi, dok je cijena prijava za žensku ekipu po prijedlogu gradonačelnika Milana Bandića prepolovljena na 200 kuna po ekipi, zbog čega će biti udvostručen nagradni fond za pobjednice ženskog turnira.
Uz osobnu prijavu na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, momčad se može prijaviti i putem službene stranice turnira www.kutija-sibica.hr.
Izvlačenje parova predviđeno je za 16. studenoga u Pivani s početkom u 12 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba