SUTRA POSLOVNI UZLET OPĆINE ZLATAR BISTRICA

Sudionici će od vrhunskih stručnjaka doznati kako povući sredstva iz EU fondova, uspješno poslovati izvan ureda i razvijati malo i srednje poduzetništvo

Objavljeno: 18.10.2017. JJ

U zlatarbistričkom Domu kulture, sutra će se održati Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica, koji organizira Poslovni dnevnik u suradnji s Općinom Zlatar Bistrica. Radi se o projektu Poslovnog dnevnika koji već četvrtu godinu zaredom promovira malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj, u suradnji s partnerima te gradovima i županijama, kojim se želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima, s ciljem da postanu još uspješniji u svom poslovanju.
Poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici i drugi zainteresirani moći će sudjelovati na besplatnoj radionici, edukaciji i panel diskusiji. Radionicu na temu “Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova” vodit će Kristina Androlić iz “Androlić konzaltinga”, dok će na temu “Cloud usluge – ured u oblaku”, odnosno kako uspješno poslovati i kad niste u uredu, govoriti Krešimir Jusup iz HT–a. Tu je i panel diskusija “Kako razvijati malo i srednje poduzetništvo u Zlatar Bistrici”. Uvodne govore održat će zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista Mislav Šimatović, načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar. Poslovni uzlet počinje u 9.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba