Novi načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske predstavio se i županijskim vijećnicima

Darko Car: Želim da zagorska policija doista bude moderna, učinkovita i spremna odgovoriti svim izazovima te da štiti i služi svojim građanima

Objavljeno: 06.10.2017. Alen Brodar

Darko Car, novi načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske, predstavio se u četvrtak i županijskim vijećnicima, koji su mu čestitali na povratku na posao u Zagorje te mu zaželjeli uspjeh u radu.
Car, 51-godišnji diplomirani ekonomist, inače je rodom iz Bedekovčine, živi u Oroslavju, a svoju je karijeru započeo u zagorskoj Policijskoj upravi 1992. godine, kao inspektor za suzbijanje gospodarskog kriminaliteta.

Načelnik PU zadarske

Od 1994. do 1997. godine bio je rukovoditelj ispostave Službe za zaštitu ustavnog poretka za Krapinsko – zagorsku županiju (sadašnja SOA), a od 1998. do 2000. godine bio je načelnik PU krapinsko – zagorske. Bio je potom policijski službenik za migracijske poslove u PU zagrebačkoj, pa načelnik aerodromske policije, a od 2011. godine načelnik PU zadarske. Vratio se potom 2012. godine na funkciju načelnika aerodromske policije PU zagrebačke, a od 2013. godine u Ravnateljstvu policije bio je policijski službenik za obrambene poslove. Od 1. studenog 2016. godine radio je u PU krapinsko – zagorskoj, kao policijski službenik za stručno usavršavanje policije, da bi sada ponovno preuzeo funkciju načelnika PU krapinsko – zagorske.

Opravdati povjerenje

– Uložit ću sve svoje znanje i iskustvo da opravdam povjerenje ministra unutarnjih poslova, ravnatelja Policije, vas u Županijskoj skupštini KZŽ, kao i svih građana naše županije. Želim da ova Policijska uprava doista bude moderna, učinkovita i spremna odgovoriti svim sigurnosnim izazovima i zahtjevima te da štiti i služi svojim građanima. Trenutno stanje sigurnosti u krapinsko – zagorskoj županiji je dobro, a nastojat ćemo da takvo bude i dalje, čak i bolje – zaključio je Car u obraćanju županijskim vijećnicima, koji su ga nagradili pljeskom dobrodošlice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba