Otvorena izložba “Mladi, a tako ravnopravni”

Slike nastale kritičkim promišljanjem na temu rodne ravnopravnosti još sutra u Zaboku, a potom izložba seli u Zagorska Sela, pa u Hum na Sutli

Objavljeno: 13.09.2017. AB

U Centru za mlade Krapinsko – zagorske županije, u zabočkoj Zelenoj dvorani otvorena je izložba “Mladi, a tako ravnopravni”, koja je dio istoimenog projekta te predstavlja rezultat prethodnih aktivnosti edukacije mladih i likovne kolonije na Piclju, održane u lipnju ove godine.
Mladi su na likovnoj koloniji uz pomoć mentora kritički promišljali temu rodne ravnopravnosti i položaja žena u ruralnim područjima te svoje viđenje tematike prenijeli na platno.
Izložba 50 nastalih radova može se pogledati u Centru za mlade KZŽ u Zaboku do četvrtka od 10 do 14 sati, zatim u Zagorskim Selima gdje će izložba biti otvorena 19. rujna u 19 sati u sklopu okruglog stola o statusu žena u ruralnim područjima Hrvatske i tamo će ostati otvorena do 22. rujna od 10 do 14 sati. Izložba će se moći pogledati i u Humu na Sutli od 26 rujna do 1. listopada od 11 do 14 sati. Projekt “Mladi, a tako ravnopravni” provode Mreža udruga Zagor, LAG “Zagorje-sutla” i Krapinsko-zagorska županija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba