ZA LJUBITELJE ŽESTOKE GLAZBE I EUROPSKE UNIJE

VIDEO: Pogledajte kakav su kaos Jan Kerekeš i Cold Snap izazvali na slovenskoj granici

Objavljeno: 24.08.2017. zagorjeinternational

Zbog gušćeg prometa u jeku turističke sezone i striktnije kontrole u skladu sa schengenskom uredbom, na graničnim prijelazima Hrvatske sa Slovenijom ovog ljeta stvaraju se kilometarske kolone, a nervozne reakcije putnika nije teško izazvati. Na graničnom prijelazu Macelj zapeo je i naš poznati glumac i pjevač Jan Kekereš, koji se ovih dana sa svojim bendom Cold Snap uputio na posljednji koncert u sklopu njihove turneje ARISING TOUR 2017, u Gornju Radgonu u Sloveniju.
Kakav su kaos dečki izazvali u kilometarskoj koloni i kako su ujedinili nervozne vozače, pogledajte u video uratku koji su dečki pritom i sami snimili.

Inače, Cold Snap-ovci su na spomenutoj turneji od svibnja ove godine, a u sklopu nje odsvirali su 22 koncerta diljem Europe, od kojih svakako treba istaknuti i nastup na popularnom EXIT festivalu u Novom Sadu.
Publika ih je mogla čuti i vidjeti i na domaćim festivalima koji svake godine okupljaju sve više posjetitelja, među kojima treba posebno spomenuti Dark”o” Metal Fest u Rijeci, Vlajternativa festival u Benkovcu, Idemo Otok u Ludbregu i Hoomstock u Humu na Sutli.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba