U Češkoj oborili svoj rekord na otvorenom

Strijelci iz Velikog Trgovišća osvojili prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji na 19. Bohemia World Cupu

Objavljeno: 02.08.2017. AB

Borna Banovec, Mihaela Oborovečki i Martin Oborovečki iz SD Veliko Trgovišće su na 19. Bohemia World Cupu, koji je održan od 28. do 30. srpnja 2017. godine u Otrokovicama u Češkoj, osvojili prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji i oborili svoj rekord na otvorenom.

Ukupno 2522 kruga

Ukupno je ekipa CRO – Veliko Trgovišće ostvarila 2522 kruga, dok je drugo mjesto sa čak 35 krugova manje osvojila ekipa CRO – Dubrava 1094 u čijem su sastavu bili aktualni prvak svijeta u muškoj konkurenciji, aktualni prvak svijeta među juniorima i ekipni prvak svijeta u kadetima. Treće mjesto pripalo je Češkoj – Savana sa 2414 krugova.
Martin Oborovečki je u muškoj konkurenciji osvojio srebrnu medalju, iza Domagoja Pereglina, a ispred Bohumila Korbara. Mihaela Oborovečki osvojila je prvo mjesto kod žena, ispred Mađarice Biherine i Čehinje Nedelnikove. Borna Banovec osvojio je prvo mjestu kod kadeta, dok je kod seniora najbolji bio Željko Tijan.

Pet zlata, dva srebra

Hrvatska reprezentacija je sa sedam strijelaca osvojila pet zlatnih i dvije srebrne pojedinačne medalje te jednu zlatnu i jednu srebrnu ekipnu medalju, a u ukupnom poretku između 50-ak natjecatelja, najbolji su bili Domagoj Pereglin, Mihaela Oborovečki i Martin Oborovečki. (Alen Brodar)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba