VIDEO: POČEO JE ŠESTI PO REDU BADLFEST U KRAPINSKIM TOPLICAMA

Pred rekordnim brojem posjetitelja, koncert održala poznata Klapa Maslina

Objavljeno: 21.07.2017. JJ

Otvorenjem izložbe Filatelističkog društva Zaboky i predstavljanjem poštanskog žiga, sinoć je otvorena šesta po redu manifestacija “BadlFest” u Krapinskim Toplicama. U središnjem perivoju, pred rekordnim brojem posjetitelja, koncert je potom održala i Klapa Maslina.

Danas je na rasporedu mini nogometni turnir, koncert Barbare i Rajka Suhodolčana, revija filmova s Tabor Film Festivala i program Pop & Rock pod zvijezdama, u sklopu kojeg će nastupiti La Gef, Daddy Cool Band i Tomislav Goluban & Band, koji su za nastup na “BadlFestu” snimili u simpatičnu najavu.

Sutra se održavaju nogometni turnir, kao i turnir u odbojci na pijesku. U župnoj crkvi Presvetog Trojstva na rasporedu je koncert iz Ciklusa Heferer – Mario Penzar na orguljama i Branko Mihanović na oboi. U Aleji kestena nastupaju Adastra, Jinx i Only Friends & Family. U nedjelju će biti proslavljena sveta misa povodom blagdana sv. Marije Magdalene, a održat će se piknik uz Badl Top i Kubure Male Erpenje, kao i Badlov kulinarski kup. U večernjim satima nastupaju Puhački orkestar Selno i Luna band. “BadlFest” završava u ponedjeljak, predstavom “Nikad nije prekasno”, Ladislava Prežigala. Cijeli program dostupan je na stranici Turističke zajednice općine Krapinske Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba