NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ STANOVNIKE KONJŠČINE NAKRATKO JE VRATIO U ZLATNO DOBA 50-IH I 60-IH GODINA

Zaplesali rock & roll, uživali u retro buvljaku, a posebna poslastica bili su – oldtimeri

Objavljeno: 11.07.2017. JJ

Društvo Naša djeca Konjščina i Povijesno – plesna udruga “Kontea” iz Konjščine, pod pokroviteljstvom Općine Konjščina, odlučili su prisjetiti se zlatnih vremena 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, događanjem pod nazivom “Retro Konjščina”. Glazbom i modom dočarali su atmosferu tih ne tako davnih godina, a događaj je privukao velik broj posjetitelja, najvećim dijelom onih koji su bili akteri tih tzv. zlatnih godina. Svi zajedno zabavili su se uz zvukove rock’n rolla.

Novac za potrebite

Osim uživanja u plesu, posjetitelji su mogli pogledati ponudu na buvljaku – rabljenu odjeću, obuću, ploče, knjige, stripove, pa čak i namještaj, te nezaobilazne slastice, također iz tog vremena. Oni koji su poželjeli imati u svom vlasništvu neki od retro predmeta, svojim su prilogom pomogli u prikupljanju novca za nabavu školskog pribora djeci iz potrebitih obitelji.

Nastup cheerleadersica

Događaj su začinili vozači oldtimera, koji su izložili svoje očuvane Cadillace i motore. Dvorište stare kinodvorane ukrasila su vozila “Limuzina Pale” i Tonija Martinovića te članova MK White Horses i MK Route Riders. Događaj su otvorile cheerleadersice iz redova Zlatarbistričkih mažoretkinja, svojim pon pon plesom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba