KLJUČEVE JE ZAPOVJEDNIKU URUČIO NAČELNIK BRANKO TUKAČ

Blagoslovljeno novo vatrogasno vozilo DVD-a Hrašćina – Trgovišće

Objavljeno: 09.07.2017. JJ

Dobrovoljno vatrogasno društvo Hrašćina – Trgovišće dobilo je novo vozilo, koje je danas i blagoslovljeno. Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki čestitala je vatrogascima.

Način života

– Vatrogastvo je način života u našem frtalju svijeta. Na posljednjoj sjednici Županijske skupštine rebalansom smo još malo podignuli sredstva za županijsku vatrogasnu zajednicu te su ona sad na razini od gotovo milijun kuna, a njima se pomaže i svim dobrovoljnim vatrogasnim društvima. Ovo vozilo, dakako, želim da bude na korist vatrogascima u njihovim brojnim aktivnostima, ali i svim stanovnicima općine Hrašćina – poručila je Hubicki, i za 13. srpnja najavila još jedan događaj od velike važnosti za općinu Hrašćina – otvaranje ponuda za gradnju sportske dvorane. DVD Hrašćina – Trgovišće sljedeće će godine obilježiti i 90 godina postojanja.

Predsjednik VZ KZŽ

Ključeve kombi vatrogasnog vozila zapovjedniku DVD-a Hrašćina – Trgovišće uručio je načelnik Hrašćine Branko Tukač, dok je vozilo blagoslovio vlč. Vladimir Vizir. Okupljene je pozdravio i predsjednik Vatrogasne zajednice KZŽ Stjepan Skuliber.
Svečanosti je nazočio i predsjednik Općinskog vijeća Hrašćine Željko Zozoli, zamjenica načelnika Ljubica Mikulčić, zapovjednik Vatrogasne zajednice KZŽ Mladen Lovrenčić, brojni mještani te predstavnici nekoliko prijateljskih vatrogasnih društava.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba