“100 posto zagorsko” u Rijeci održat će se 25. i 26. kolovoza, evo do kad se možete prijaviti

Budite i vi na Korzu, kao dio onog najboljeg što Zagorje nudi

Objavljeno: 06.07.2017. AB

Krapinsko – zagorska županija poziva sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, obrte i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na njenom području, da svoje prijave za sudjelovanje na 4. sajamskoj izložbi “100 posto zagorsko”, koja će se održati u Rijeci, u petak i subotu, 25. i 26. kolovoza, dostave najkasnije do 14. srpnja ove godine.
Radi se o manifestaciji prodajno – izložbenog karaktera, na kojoj će se nuditi proizvodi Krapinsko-zagorske županije – OPG-ova, obrta i tvrtki.

Njegovanje tradicije

Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko – zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.
Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen, Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije.

Iznos kotizacije

Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi 100 kuna. Odabrani izlagači dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci.Prijavnice za sudjelovanje dostupne su na ovoj online poveznici.
Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje, a prijave se dostavljaju putem pošte ili neposredno u pisarnicu, na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, 49000 Krapina. Prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.
Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Krapina, Magistratska 1, kod gospođe Ivanke Kuščar, pozivom na broj telefona 049/329-084 ili putem maila: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba