Lopovi u Zagorju sve aktivniji

Tijekom noći provaljeno u četiri vikendice, a lažna medicinska sestra starici ukrala više od tisuću kuna

Objavljeno: 05.07.2017. AB

 

Prema izvješću PU krapinsko – zagorske, u proteklih 24 sata prijavljeno je pet krađa i jedna utaja, kad je u utorak 18-godišnjak prijavio da je ostavio mobilni uređaj u trgovini, u Zaboku, kojeg je nepoznati počinitelj otuđio, čime je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Također u utorak, 76-godišnja hrvatska državljanka iz Zajezde prijavila je kako joj je nepoznata ženska osoba u kući ponudila mjerenje tlaka te pritom iskoristila njenu nepažnju i otuđila novac u iznosu većem od tisuću kuna.
U razdoblju od 1. do 4. srpnja u mjestu Križanče, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u vikendicu iz koje je otuđio aluminijske ljestve, produžni kabel te ručni alat i nekoliko prehrambenih artikala, oštetivši 57- godišnjeg vlasnika za više tisuća kuna.
U noći s 3. na 4. srpnja u mjestu Matenci, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u dvije vikendice, iz kojih je otuđio ručni alat i nekoliko prehrambenih artikala, oštetivši 55-godišnjaka i 62-godišnjaka za nekoliko tisuća kuna. U istoj je noći u mjestu Mirkovec, nepoznati počinitelj nasilno ušao u vikend kuću, u vlasništvu 53-godišnjaka, iz koje je otuđio bušilicu, brusilicu i cirkular. Materijalna šteta se cijeni na više tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba