Kreće prekogranični projekt na “RIDE & BIKE” cikloturističkoj ruti

Biciklistička odmorišta, info punktovi, sjenice, pametne klupe i automati za popravak bicikala u tri grada i četiri općine

Objavljeno: 03.07.2017. AB

U Krapini je držan radni sastanak partnera na projektu “Uređenje biciklističkih odmorišta na prekograničnoj RIDE & BIKE cikloturističkoj ruti”, kojeg provodi Krapinsko – zagorska županija u suradnji s gradovima Klanjcem, Pregradom i Zlatarom te općinama Hum na Sutli, Konjščina, Marija Bistrica i Sveti Križ Začretje.
Projektu je naime odobrena potpora Ministarstva turizma u iznosu od 169.900 kuna, a radni sastanak je održan s ciljem dogovora oko provedbe projektnih aktivnosti i usuglašavanja jedinstvenog izgleda planirane opreme. U okviru projekta uredit će se biciklistička odmorišta i cikloturistički info – punktovi odnosno nabavit će tri sjenice s klupama i stolovima, pet pametnih klupa, pet automata za popravak bicikala te tri hardverske jedinice s interaktivnim cikloturističkim kartama. Projektni partneri su potpisali i dodatak Sporazumu o partnerstvu u kojem su definirali svoja međusobna prava i obveze. Predviđen rok završetka projekta je sredina listopada 2017. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba