U Donjoj Stubici održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća, koja je zbog hitnosti slučaja postala i radna

Nikola Boromisa predsjednik Vijeća, Sandra Belinić i Krunoslav Vnučec zamjenici, donesena i odluka o formiranju još jedne vrtićke skupine u DV-u “Bubamara”

Objavljeno: 19.06.2017. Alen Brodar

U Donjoj Stubici održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća, na kojoj je za predsjednika Vijeća izabran je Nikola Boromisa iz SDP-a, dok su potpredsjednici Sandra Belinić iz Laburista i nezavisni vijećnik Krunoslav Vnučec.
Većinu od osam vijećnika u gradskom vijeću ima koalicija SDP – Laburisti – HSU – HNS, tri vijećnika ima HDZ, dva su vijećnika s nezavisne liste Krunoslava Vnučeca te po jedan vijećnik iz Hrvatske stranke svih kajkavaca i iz koalicije HSP-a Ante Starčević i ZS-a. Odluke o izboru predsjednika Vijeća i njegovih zamjenika donesena je jednoglasno.
Kako donosi Radio Stubica, zbog hitnosti, konstituirajuća je sjednica ujedno bila i radna te je jednoglasno donesena odluka o formiranju jedne mješovite vrtiće skupine u Dječjem vrtiću “Bubamara” u Donjoj Stubici. Kako je objasnio gradonačelnik Nikola Gospočić, u vrtić je pristigao velik broj zahtjeva za upis djece u vrtić, njih preko 60. S obzirom na to da djecu nije bilo moguće smjestiti u postojećih šest, donesena je odluka prema kojoj će biti formirana još jedna vrtićka skupina, za koju je osiguran i adekvatan prostor.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba