PRILIKA ZA ZAPOSLENJE: TRAŽE SE ENTUZIJASTIČNI, SAMOUVJERENI TIMSKI IGRAČI ROĐENI IZMEĐU 1991. I 1997. GODINE

“Na nebu je gužva, ali u kontroli letenja ima mjesta za 12 novih kontrolora”

Objavljeno: 06.06.2017. Jelena Jazbec

– Na nebu je gužva, ali u kontroli letenja ima mjesta za 12 novih kontrolora – poručuju iz Hrvatske kontrole zračne plovidbe, koja traži entuzijastične, samouvjerene timske igrače rođene između 1991. i 1997. godine.
Uvjeti prijave su četverogodišnja srednja stručna sprema, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice EU te zdravstvena sposobnost.
Prednost imaju kandidati koji su završili sveučilišni preddiplomski studij iz područja zračnog prometa, sveučilišni preddiplomski studij tehničke struke, gimnaziju ili srednju školu tehničke struke. Odabrani kandidati imat će plaćeno školovanje u Hrvatskoj i inozemstvu, siguran posao i priliku za rast.
Da bi obavljali ovaj posao, kontrolori zračnog prometa moraju posjedovati izvanredne kompetencije brzog i točnog donošenja odluka, izvanredne sposobnosti pamćenja, percepcije i pažnje, visoku razinu koncentracije i odličnog snalaženja u vremenu i prostoru, visoko razvijene komunikacijske vještine, samodisciplinu, dobru emocionalnu stabilnost i smirenost, socijalnu zrelost, visoku toleranciju na stres, sklonost timskom radu te visoku motivaciju za zanimanje kontrolora zračnog prometa.
Prijaviti se možete do 10. lipnja, putem sljedećeg linka.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba