STUBIČKE TOPLICE

HDZ i Kristijan Oremuš potpisali sporazum za drugi krug lokalnih izbora i formirali većinu u Općinskom vijeću

Objavljeno: 27.05.2017. Alen Brodar

Općinska organizacija HDZ-a Stubičkih Toplica i Nezavisna lista Kristijana Oremuša, ujedno i kandidata za načelnika općine Stubičke Toplice u drugom krugu, potpisali su danas koalicijski sporazum. Time je formirana većina u Općinskom vijeću u kojem će od 13 vijećnika zajedno imati ukupno njih sedam, četiri s Nezavisne liste Kristijana Oremuša i tri s liste HDZ-a.

Predsjednik Vijeća

HDZ-u će tako prema sporazumu pripasti mjesto predsjednika Općinskog vijeća, a HDZ će podržati Oremuša u drugom krugu za načelnika općine.
Tomislav Mlinarić, predsjednik topličkog HDZ-a i budući predsjednik Općinskog vijeća, pozvao je glasače da podrže Oremuša u drugom krugu, rekavši kako su u HDZ-u konačnu odluku o podršci donijeli nakon što je SDP odlučio podržati Oremuševog protukandidata.
Kristijan Oremuš rekao je kako će ovim sporazumom biti omogućen nastavak daljenjeg razvoja Stubaka, nastavak započetih i pokretanje novih projekata. Potpisivanju je bio nazočan i predsjednik zagorskog HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek.

Suradnja s Vladom RH

– HDZ u Stubičkim Toplicama ima novu, mladu organizaciju, koja je napravila ponajbolji rezultat u zadnjih 16 godina. Apsolutnu podršku dajemo Kristijanu Oremušu u drugom krugu. To je nastavak suradnje HDZ-a i tima ljudi okupljenih oko legende zagorske politike, pokojnog Vladimira Bosnara – rekao je Tušek, dodajući da u suradnji s Vladom RH nastavljaju razvoj Stubičkih Toplica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba