Zagorec pobjednik natječaja Hrvatske zajednice županija

Alan Špiljak dobitnik prve nagrade za najbolju fotografiju

Objavljeno: 16.05.2017. mladenmandic

U Šibeniku je održano proglašenje pobjednika ovogodišnjeg foto natječaja Hrvatske zajednice županija te je otvorena izložba najboljih fotografija. Autor najbolje fotografije, prema mišljenju stručnog žirija, je Alan Špiljak iz Krapinsko – zagorske županije, kojemu su nagradu uručili predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko – kninski župan Goran Pauk i predsjednica stručnog žirija, profesionalna fotografkinja Mare Milin.

Približiti “Lijepu našu”

– Kada smo prošle godine prvi puta razmišljali o projektu “Volim svoju županiju”, cilj nam je bio građanima približiti dijelove Lijepe Naše za koje možda nisu ni znali da postoje. Pritom smo se koristili novim medijima kako bi osigurali što veću vidljivost, ali i mlađim generacijama ukazali na važnost regije iz koje potječu – rekao je na otvorenju šibensko – kninski župan Pauk.
Članice žirija su, osim Mare Milin, bile i Martina Brautović, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije i Sandra Pinjuh, zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko – srijemske županije, koje su rekle kako su odabrale po jednu fotografiju iz svake županije s detaljima koje je čine posebnom kako bi upriličili ovu jedinstvenu izložbu, bilo da se radi o djeliću prirode, svakodnevnog života ili industrijske zone.

Najviše dijeljenja na Facebooku

Autor fotografije s najviše dijeljenja na Facebooku je Kristian Kiseljak iz Karlovačke županije. Drugo mjesto prema mišljenju stručnog žirija osvojio je Mato Zeman iz Koprivničko – križevačke, a treće Kažimir Škrbić iz Zadarske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba