SAJAM KONTINENTALNOG TURIZMA

Posjetite “Wellcone” i otkrijte skriveno blago jedne od najljepših zemalja svijeta

Objavljeno: 24.04.2017. zagorjeinternational

Svu raskoš kulturno – turističke ponude kontinentalne Hrvatske i ove ćete godine moći doživjeti na drugom po redu Regionalnom sajmu kontinentalnog turizma “Wellcone”, koji će se u organizaciji Zagorje Internationala održati u dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, u srijedu, 10. svibnja, pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović te pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede.

Jedinstvena konferencija

Sajam će biti izložbenog karaktera, s naglaskom na konferenciju, koja je temeljni dio Sajma, a čija je tematika vezana uz povezivanje turističkih zajednica i ostalih turističkih subjekata kontinentalne Hrvatske, odnosno njihov zajednički nastup prema potencijalnim turistima i privlačenje malih organiziranih grupa turista.
Sudionici sajma bit će turistički subjekti s područja kontinentalne Hrvatske, od turističkih zajednica (županijskih i lokalnih), hotela, restorana, vinarija, seoskih turizama, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, turističkih i putničkih agencija, županija i gradova, muzeja, toplica, svetišta i dr. Uz to, “Wellcone” za područje kontinentalne Hrvatske predstavlja jedinstvenu konferenciju koja će sudionicima pružiti bogat popratni sadržaj – sudjelovanje na predavanjima i panel diskusijama.

Apsolutni potencijal

Naime, kontinentalna Hrvatska neotkriveno je turističko blago, dom srdačnih i gostoljubivih domaćina u zelenom, netaknutom, bregovitom ambijentu Središnje Europe. Iako se Hrvatska u Europi i svijetu već istaknula ljepotom svoje morske obale, otoka, poluotoka i nacionalnih parkova, vrijeme je da ostvari svoj apsolutni turistički potencijal, promocijom skrivenih ljepota kontinentalne Hrvatske. Netaknuta priroda, zeleni bregi ukrašeni vinogradima, čarobni vidikovci i povoljna klima, raj su za posjetitelje koji vrijeme vole provoditi na svježem zraku, šetajući ili baveći se tjelesnom aktivnošću. Dašak prošlosti i sjećanje na plemićke obitelji koje su stoljećima živjele u tom kraju, donose dvorci i kurije diljem regije, pomno uređeni i pretvoreni u hotele ili muzeje. Bogatstvo izvora ljekovite termalne vode obogaćene mineralima, u sinergiji s modernim, luksuznim ugostiteljskim i smještajnim objektima nastalim na tim izvorima, jamstvo su kvalitetnog odmora koji opušta tijelo, umiruje dušu i čuva zdravlje.
Stoga posjetite drugi Regionalni sajam kontinentalnog turizma “Wellcone” i otkrijte skriveno blago jedne od najljepših zemalja svijeta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba