D. GRABAR, KANDIDAT ZA ŽUPANA

“Iako su nekad hranili polovicu Zagreba, Zagorci danas jedu uvozno meso i povrće – probat ćemo to promijeniti”

Objavljeno: 12.04.2017. Jelena Jazbec

U Krapini je predstavljen kandidat za župana Živog zida, Danijel Grabar.
Grabar nije poznat široj javnosti, s obzirom na to da se do sada nije bavio politikom. Rođeni je Zagrepčanin, no živi u Svedruži u općini Petrovsko. Po zanimanju je kuhar, a trenutno se bavi ekološkom poljoprivredom.

Bogata županija

– Bavim se uzgojem povrća. Kopam, kao pošteni kmet – rekao je prilikom predstavljanja, istaknuvši kako Živi zid u Krapinsko – zagorskoj županiji ne izlazi toliko kao politička stranka, već kao ideja.
– Danas mladi ljudi koji znaju, žele, mogu i hoće, idu van, umjesto da se ovdje aktiviraju. Krapinsko – zagorska županija je bogata županija, s bogatom poviješću, s vrhunskim položajem, uvijek je hranila samu sebe, hranila je i više od polovice Zagreba, a danas Zagorci jedu uvozno povrće i uvozno meso, umjesto svoje domaće. Probat ćemo to promijeniti. Nadam se da će nam Zagorci dati priliku – rekao je Grabar.

Slični problemi

Na predstavljanju je bio i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.
– Živi zid posljednjih mjeseci predstavlja svoje kandidate diljem Republike Hrvatske i u svim dijelovima naše zemlje nailazimo na slične probleme, a to su problemi nepotizma, klijentelizma, zapošljavanja po stranačkim iskaznicama. Nažalost, gleda se tko je čiji, a ne tko je kakav i tko što zna raditi. Političke stranke utjerale su strah u ljude, koji se ne usude ništa reći, aktivirati, boje se boriti za bolje uvjete života. Zato smo ovdje mi, da to promijenimo. Izlazimo u cijeloj Hrvatskoj da bismo razbili taj strah, da bismo poručili građanima da se bore za Hrvatsku kao jednu normalnu zemlju – rekao je Sinčić, dodavši kako će informacije o programu i kandidatima za dožupane biti dostupne nakon Uskrsa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba