NK Zagorec i dalje na dnu ljestvice

Krapinčani poraženi od Vrbovca rezultatom 4:1

Objavljeno: 11.04.2017. zagorjeinternational

U 21. kolu Treće hrvatske nogometne lige – zapad, NK Zagorec poražen je u Vrbovcu rezultatom 4:1. Jedini pogodak za Krapinčane postigao je Filip Hanžić. NK Zagorec se i dalje nalazi na začelju ljestvice sa 16 bodova, a u idućem kolu će na domaćem terenu igrati protiv Kustošije. Utakmica je na rasporedu u subotu u 16.30 sati.
Juniori su u 22. kolu u gostima pobijedili Trešnjevku s 3:0. Strijelac je dva puta bio Robert Glavač i jednom Marko Mlinarić. Kadeti su također igrali 22. kolo, i s Trešnjevkom remizirali 1:1. Strijelac je bio Matija Kanceljak.
Pioniri su u 17. kolu pobijedili Oroslavje 7:0. Po tri gola su zabili Karlo Gregurić i Mateo Landripet te jednom Lovro Zajec. Mlađi pioniri I. su u gostima pobijedili Pregradu 2:0. Zabili su Leon Jedvaj i Adriano Fruk. Mlađi pioniri II. pobijedili su Inkop 3:0. Dvostruki strijelac bio je Fran Petek, dok je jednom zabio Lovro Cigula. Limači su bili bolji od Pregrade 4:1. Dva gola postigao je Leon Mrzlečki, a po jednog Hrvoje Habjanec te Marko Burek. Limači II. su pobijedili Klanjec s 3:0. Sva tri gola postigao je Ivano Leško.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba