Udruga umirovljenika Pregrada

Predsjednica Udruge i dalje je Danijela Barić

Objavljeno: 10.04.2017. zagorjeinternational

Udruga umirovljenika Pregrada održala je Redovnu i Izbornu skupštinu. Usvojeno je Izvješće o radu i Materijalno – financijsko izvješće udruge za 2016. godine. Udruga je prošle godine organizirala dva predavanja liječnika na temu liječenja raka dojke i vena, posjet kazalištu te “Adventu u Zagrebu”, a članovi su organizirali i mnoštvo druženja i izleta, od čega dva u inozemstvo: Svete gore u Sloveniji i austrijsko svetište Mariazell. Također, prigodno su obilježili Valentinovo, Dan žena, Dan državnosti, Martinje, a godinu su završili završnom svečanošću povodom Božića i Nove godine.
U sklopu projekta prijavljenog i sufinanciranog od strane grada Pregrade, četiri puta je organiziran odlazak u toplice, a članovi su posjećivali umirovljenike s područja grada uz uručenje prigodnih poklona.
Na Skupštini je održan i izbor radnih tijela udruge. Predsjednica Udruge i dalje je Danijela Barić, njezina zamjenica Slavica Vidaček, a tajnica, odnosno blagajnica, Ivanka Kušar. Članovi i članice Nadzornog i Upravnog odbora također su ostali nepromijenjeni. Nakon izbora, usvojen je i donesen orijentacijski Plan rada i Financijski plan udruge za sljedeću godinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba