Još jedna humanitarna utakmica

Županova ekipa 6. travnja protiv veterana Dinama, za malu Klanjčanku Ivonu

Objavljeno: 24.03.2017. mladenmandic

Nakon humanitarne utakmice prije mjesec i pol dana u Bedekovčini, između ekipe krapinsko – zagorskog župana i veterana Hajduka za pomoć teško bolesnoj Petri Latin, ekipa krapinsko – zagorskog župana Željka Kolara odigrat će još jednu humanitarnu utakmicu, ovog puta protiv ekipe veterana Dinama, i to za pomoć teško bolesnoj šestogodišnjoj Klanjčanki Ivoni Knezić, koja boluje od cerebralne paralize i koja još nije prohodala.

Znakovi poboljšanja

Utakmica će se odigrati u novootvorenoj dvorani u Zaboku, 6. travnja s početkom u 19 sati. Kako je na današnjoj konferenciji za novinare rekao Ivonin otac Krešo Knezić, Ivona se već deset dana nalazi na rehabilitaciji u Dubrovniku, u Poliklinici Glavić, na liječenju pomoću robota koji je uči hodati i već ima stanovitih znakova poboljšanja. Rehabilitacija bi trebala potrajati dva do tri mjeseca. Bio je duboko ganut svime što se u Zagorju poduzima za pomoć njegovoj kćeri. Zagorski župan Željko Kolar rekao je kako je akcijom “Roboti za Ivonu”, koju je pokrenulo Društvo Naša djeca iz Klanjca, dosad već prikupljeno 60-ak tisuća kuna, no konačni je cilj prikupiti barem sto tisuća kuna, što bi trebalo biti dovoljno za rehabilitaciju. Za njegovu ekipu, najavio je Kolar, mogli bi zaigrati i Robert Prosinečki i Željko Hohnjec, a želju za svoj dolazak, nakon što je čuo za akciju, izrazio je i hajdukovac Mario Carević.

Dogovorili se za 30 sekundi

U ime Dinamovih veterana, Dalibor Poldrugač je rekao kako je dogovor za ovu humanitarnu utakmicu pao već nakon 30-ak sekundi. Najavio je da bi za Dinamove legende trebali, osim njega, zaigrati i Marko Mlinarić, Drago Vabec, Milivoj Bračun, Edin Mujčin, Alen Peternac i drugi. Na tiskovnoj konferenciji bio je i zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek, koji je izrazio posebno zadovoljstvo što se utakmica igra u Zaboku, te se nada da će dvorana, kao i u dosadašnjih nekoliko utakmica, biti dupkom puna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba