Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu

Pet titula prvaka Hrvatske stiglo u Bedekovčinu

Objavljeno: 22.03.2017. zagorjeinternational

U Kostreni je održano Prvenstvo Hrvatske u point fightingu, light contactu, kick lightu i low kicku, na kojem je nastupio 301 natjecatelj iz 58 hrvatskih klubova, a među njima i članice i članovi zagorskih klubova BTI Zabok i Zmaj Bedekovčina. U disciplini point fighting, u kategoriji starijih kadetkinja do 42 kilograma, Ana Sovec (Zmaj Bedekovčina) osvojila je prvo mjesto, dok je Matea Zeba (BTI Zabok) do 46 kilograma osvojila treće mjesto. Kod starijih kadeta do 52 kilograma, Martin Majsec (BTI Zabok) osvojio je drugo mjesto.
U disciplini light contact, u kategoriji juniora, titulom prvaka Hrvatske okitili su se Stjepan Sedak (Zmaj Bedekovčina) do 57 kilograma i Ivan Sovec (Zmaj Bedekovčina) do 69 kilograma. Njihov klupski kolega Ivan Bertić bio je treći do 74 kilograma.
U kick lightu nastupali su seniorke i seniori. Prvakinja Hrvatske u kategoriji do 60 kilograma postala je Diana Franke (Zmaj Bedekovčina), dok je Patrik Ferenčić (Zmaj Bedekovčina) bio najbolji u kategoriji do 63 kilograma. Članovi Zmaja Ivan Sovec i Ivan Bertić bili su drugi u kategorijama do 69 i do 74 kilograma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba