Uručeno računalo za nezaposlenog hrvatskog branitelja, oca četvero malodobne djece i člana UDVDR-a Popovača

Objavljeno: 07.03.2017. zagorjeinternational

U prostorijama Doma kulture u Velikom Trgovišću, održan je redoviti Izvještajni sabor Podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko – zagorske županije. Na početku izvještajnog sabora, uzvanicima i gostima obratio se predsjednik Podružnice UDVDR-a Sisačko – moslavačke županije, Stjepan Hrasnik, koji je pohvalio rad Podružnice, posebno u provedbi projekata, a naglasio je i iznimno dobru suradnju s Ogrankom UDVDR-a Donja Stubica, s kojim imaju i potpisanu povelju o suradnji.

Brojne aktivnosti

Sabornici su jednoglasno prihvatili Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2016. godinu, u kojem su posebno naglašene aktivnosti u sklopu provedbe projekata “Promicanje istine o Domovinskom ratu” u školama i informatičko opismenjavanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te sportske aktivnosti, humanitarna djelatnost, obilježavanje značajnijih datuma iz Domovinskog rata, hodočašća u Mariji Bistricu, Lobor i Vočin i dr. Ipak, najvažnija aktivnost bila je briga o skrbi i zdravstvenom stanju hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji: napravljeni su sistematski pregledi, a sredstvima udruge plaćene su magnetne rezonance i drugi specijalistički pregledi u bolnici Sveta Katarina. Prihvaćeni su Plan rada i Financijski plan za 2017. godinu.

Poklon uručio župan

Izvještajnom saboru prisustvovao je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je u ime zagorskog UDVDR-a predsjedniku UDVDR-a Sisačko – moslavačke županije na poklon uručio jedno računalo za nezaposlenog hrvatskog branitelja, oca četvero malodobne djece i člana UDVDR-a Ogranak Popovača.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba