Izborna sjednica DVD-a Škarićevo

Za predsjednika ponovno izabran Josip Golub

Objavljeno: 06.03.2017. zagorjeinternational

DVD Škarićevo u svojim je prostorijama održao 38. redovnu izvještajno – izbornu sjednicu. Nakon uvodnog dijela i pozdrava prisutnima, prezentirani su i jednoglasno prihvaćeni izvještaj o radu za 2016. godinu, financijski izvještaj za 2016., te izvještaj o mandatnom razdoblju u protekle četiri godine.

Završen vatrogasni dom

Iz izvještaja za proteklo mandatno razdoblje, treba izdvojiti da je kompletno završen vatrogasni dom, zamijenjena su vrata i prozori na vatrogasnom spremištu, nabavljeno je navalno vozilo Tam 110, jedan član je osposobljen za zvanje vatrogasni časnik I. klase, osam članova za zvanje vatrogasac I. klase te pet članova za zvanje vatrogasac. Primljeno je 18 novih članova, većinom mladeži. Pošto je ovo bila i izborna skupština društva, jednoglasno je izabran i novi Upravni odbor društva za sljedeće mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine. Za predsjednika Društva ponovo je izabran Josip Golub, za zamjenika Ivan Sever, za Zapovjednika Mario Kozina, za zamjenika zapovjednika Danijel Kušer, za tajnika Daniel Vinski, za računopolagatelja Ivan Kozina, za spremištara Damir Jurman, za članove Upravnog odbora društva Željko Golub, Ivan Vinski mlađi, Damir Kozina i Franjo Kozina. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Miljenko Vinski, a za članove Mirko Španiček i Damir Goričan. Za predstavnika u skupštini Vatrogasne zajednice Krapinsko -zagorske županije izabran je Ivan Kozina.

Priznanja i zahvalnice

Također, na skupštini društva dodijeljena su priznanja i zahvalnice članovima za 30 godina članstva u društvu, i to Ivanu Mikulecu, Ivanu Pavliniću, Borisu Golubu i Ivanu Vinskom. Priznanja im je dodijelio gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba