Hrvatska stranka svih kajkavaca

Nedjeljko Babić u Zagorju osnovao 20 novih ogranaka

Objavljeno: 14.02.2017. mladenmandic

Hrvatska stranka svih kajkavaca osnovala je proteklog vikenda u Krapinsko – zagorskoj županiji novih 20 ogranaka. Do sada, više od 800 dužnosnika u Krapinsko – zagorskoj županiji vodi, educira i priprema članove HSSK-a za lokalne izbore u svibnju, izjavio je predsjednik HSSK-a Nedjeljko Babić.
U MO Zabok 2 predsjednica je Đurđica Seleš, u MO Gornji Hruševec u Donjoj Stubici predsjednik je Stjepan Herceg, a u MO Pregrada Dragutin Kolar. U općini Konjščina, predsjednik MO Vrbovo je Zdravko Andrašek, u MO Jertovec Mladen Jantolek, a u MO Konjščina Davor Gluhak. U općini Bedekovčina, u MO Bedekovčina III predsjednik je Zoran Komar, a u MO Jalšavec Željko Koprivnjak. U općini Krapinske Toplice, predsjednik u MO Veliki Klokovec i Jasenovec je Igor Jakovlić. U općini Zlatar Bistrica u MO Zlatar Bistrica – jug, predsjednik je Nenad Severin, u općini Gornja Stubica, predsjednik HSSK-a u MO Bobovec je Josip Čehulić, u MO Stubičke Toplice, predsjednica je Jelena Zrinski. U MO Mihovljan, predsjednik je Mateo Pisk, u MO Belec predsjednica je Božena Lončar, a u općini Mače za MO Peršaves i Delkovec Ivana Rod, a za MO Mali i Veliki Bukovec Petra Marković. U općini Radoboj, u MO Gornja Šemnica predsjednik je Mario Bolant, u Svetom Križu Začretju, u MO Donja Pačetina Kristijan Lovrenčić, a u MO Brezova – Mirkovec, Kristijan Mak. U općini Zagorska Sela, u MO Poljana Sutlanska, predsjednica je Branka Gočen.
Idućeg vikenda, najavio je predsjednik stranke Nedjeljko Babić, održat će se osnivačke skupštine u novih 30 ogranaka HSSK-a na području grada Zagreba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba