Prijavite se do petka

Zagorci na najvećem gospodarskom sajmu u Hrvatskoj

Objavljeno: 21.09.2016. Jelena Jazbec

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina organizira zajednički nastup poduzeća iz Krapinsko – zagorske županije na 20. Međunarodnom sajmu SASO, koji će se održati od 26. do 29. listopada u Spaladium Areni u Splitu.

Poseban tematski segment

Međunarodni sajam SASO vodeći je gospodarski događaj u Hrvatskoj, a obuhvaća: 20. Međunarodni sajam graditeljstva, drvne i metalne industrije te alata, strojeva i opreme; 16. Međunarodni sajam elektronike, energetike i telekomunikacija; 17. Međunarodni sajam obrtništva i male privrede; 10. Međunarodni sajam financija-SAFIR; 8. Međunarodni sajam ekologije-SEKO i 5. Međunarodni sajam kamena. Ove godine, pripremljen je poseban tematski segment sajma – komunalna oprema, stoga je organiziran skup komunalnih poduzeća cijele Hrvatske, na kojem je najavljeno od 100 do 125 direktora komunalnih poduzeća, te tematska cjelina bazena i opreme za bazene. Na sajmu je 2015. godine izlagalo 780 izlagača, a posjetilo ga je preko 20 tisuća posjetitelja. U sklopu sajma, održavaju se brojna stručna predavanja i seminari te su organizirani B2B poslovni susreti.

Prikupljanje pretprijava

Nastup članica na sajmu sufinancirat će se ovisno o iskazanom interesu, odnosno, konačnom broju prijavljenih izlagača. Nakon prikupljenih pretprijava, dostavit će se konačna ponuda za izlaganje. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti najkasnije do 23. rujna, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 049/371-883 ili putem e-mail adrese [email protected].

FOTO: sasofair.com

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba