ITF Taekwon-do prvenstvo Hrvatske

Domaćini u jakoj konkurenciji osvojili četiri zlata, dva srebra i dvije bronce

Objavljeno: 11.06.2016. Alen Brodar

U sportskoj dvorani Osnovne škole Oroslavje, u organizaciji ITF Taekwon-do saveza Hrvatske, održano je ITF Taekwon-do prvenstvo Hrvatske, čiji je domaćin bio TKD klub “Oroslavje”, a nastupilo je 10 klubova iz cijele Hrvatske. Borilo se 110 natjecatelja, koji su se natjecali u izvođenju obveznih sastava (formi) i u sportskoj borbi.

Prvenstvo je otvorio gradonačelnik Oroslavja Ivan Tuđa, a na samom otvorenju atraktivnu demonstraciju aikida izveli su članovi Aikido kluba “Hohoemi” iz Oroslavja, dok su članovi TKD kluba “Oroslavje” izveli demonstraciju ITF Taekwon-doa.

– Za TKD klub “Oroslavje” prvenstvo je bilo izuzetno uspješno. Zlatnu medalju u borbama osvojile su seniorke Katarina Jelenčić i Marlena Fišter te juniori Karlo Kraševac i Matija Mikulec, dok je mlađi kadet Luka Josić osvojio srebro. U formama, na svojem prvom prvenstvu srebro je osvojila mlađa kadetkinja Paola Novak, a Vanja Semenić i Antares Jaić broncu – rekao nam je Milan Jožinec, predsjednik TKD kluba “Oroslavje”, te dodao da su predsjednik ITF Taekwon-do saveza Hrvatske Master Slavko Jereb, treneri i suci, pa i roditelji i natjecatelji, bili izuzetno zadovoljni organizacijom Prvenstva, prijemom i domaćinstvom.

– Za TKD klub “Oroslavje” priređivanje Prvenstva Hrvatske bila je izuzetna čast, odgovornost i dragocjeno iskustvo za budućnost – zaključio je Milan Jožinec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba