Zabok

Na Memorijalnom turniru Srećka Tisanića – Škife, nogomet zaigralo 450 mališana

Objavljeno: 31.05.2016. Jelena Jazbec

Memorijalni turnir Srećka Tisanića – Škife, drugi po redu, održan je proteklog vikenda u organizaciji NK Mladost Zabok, u spomen na prerano preminulog trenera. Sudjelovalo je 450 malih nogometaša iz Grada Zagreba, te Zagrebačke i Krapinsko – zagorske županije – 12 ekipa zagića i 16 ekipa limača.
U kategoriji zagića, najbolja momčad bile su Bubamare Prečko 07, a u kategoriji limača, momčad Bistre. Prije finalnih utakmica, održano je i natjecanje u izvođenju penala, u kojem je pobjedu odnio Noa Varjačić, ispred Nike Leška i Nike Škrleca.
Nagrade najboljim pojedincima i momčadima podijelili su zagorski župan Željko Kolar, predsjednik NK Mladost Ivan Jurina, u ime organizatora, te instruktor Franjo Kučko, u ime Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije.

_________________________________________________________________________________________________

Omiljeni trener preminuo na treningu u 37. godini

Srećko Tisanić rođen je 1977. godine u Zaboku, prošao je sve omladinske selekcije u NK Mladost Zabok, a sa 16 godina debitirao je za prvu momčad, za koju je igrao sve do jeseni 2014. godine. Tada je sjeo na trenersku stolicu i odveo Mladost do naslova prvaka I. ŽNL KZŽ i plasmana u IV HNL središte. Više od 20 sezona proveo je kao igrač u zabočkoj mladosti te jednu sezonu u krapinskom Zagorcu. Preminuo je u 37. godini na treningu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba