Aquae Vivae

Besplatni savjeti stručnjaka i nagradne igre u sklopu vikenda zdravlja

Objavljeno: 30.05.2016. Jelena Jazbec

U vodenom parku Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama, proteklog je vikenda održan događaj pod nazivom “U zdravlje!”, u sklopu kojega su gostima i posjetiteljima na raspolaganju bili ugledni liječnici, stomatolozi, nutricionisti, laboratorijski tehničari te proizvođači zdrave hrane i pića, predstavljajući svoju ponudu, usluge i proizvode. Također, posjetitelji su mogli osvojiti vrijedne nagrade, poput besplatnih pregleda i tretmana.

Partneri projekta

Organizatori događaja bili su vodeni park Aquae Vivae i tvrtka Modus International, koja je na tržište plasirala karticu koja objedinjuje zdravstvenu i turističku ponudu Republike Hrvatske, te je nudi kao jedinstven proizvod na domaćem i stranom tržištu. Partneri projekta u promidžbi su Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije i Općina Krapinske Toplice.

Domaći proizvodi

“U zdravlje!” će se ponovno održati 18. i 19. lipnja, na temu domaćih proizvoda u službi dobrog zdravlja, kada će posjetiteljima ponuditi domaći proizvodi, voće, povrće, meso, rakija, ulje i masti, uz nutricionistička savjetovanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba