Društvo “Naša djeca” Krapina

Subotnje radionice za najmlađe i svečanost povodom Majčinog dana i Dana obitelji

Objavljeno: 10.05.2016. Jelena Jazbec

Društvo “Naša djeca” Krapina tijekom svibnja priprema niz radionica za najmlađe, kao i prigodni program povodom obilježavanja Majčinog dana i Dana obitelji. Ove subote od 10 do 12 sati u Srednjoj školi Krapina na rasporedu je još jedna Hanina origami radionica. Također, najmlađi mogu sudjelovati i na radionici komunikacijskih vještina te dramskoj radionici “Vrtuljak”.
U subotu, 21. svibnja, u istom terminu, u SŠ Krapina na rasporedu je radionica “Hvatač snova” i dramska radionica “Vrtuljak”. Sljedećeg dana, u nedjelju, od 18 do 19 sati u Festivalskoj dvorani održat će se svečani program povodom obilježavanja Majčinog dana i Dana obitelji.
Radionice su besplatne, a svi zainteresirani mogu se prijaviti u inbox Društva “Naša djeca” Krapina ili kod volontera DND-a u OŠ Augusta Cesarca i OŠ “Ljudevit Gaj”. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, dob i radionicu za koju se osoba prijavljuje. Karte za svečani program mogu se kupiti na blagajni Pučkog otvorenog učilišta u radnom vremenu blagajne, po cijeni od 15 kuna. Rezervacije karata nisu moguće.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba