Jučer crni dan za zagorske vozače

U nesrećama u Zagorju ozlijeđeno čak 12 osoba, od čega jedna teže

Objavljeno: 28.04.2016. mladenmandic

 

Zagorski policajci i Služba 112 evidentirali su četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, 11 osoba je zadobilo lakše tjelesne ozlijede, a u četiri prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta.

Nesreća s teško ozlieđenom osobom dogodila se jučer u 14.20 sati u Oroslavju na Državnoj cesti Mokrice – Bračak. Do prometne nesreće došlo je kada je 68-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, započeo pretjecanje osobnog automobila kojim je upravljao 36-godišnjak. U tom trenutku iz suprotnog smjera dolazio je osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnjak, te je došlo do bočnog udara vozila 68-godišnjaka u vozilo 36-godišnjaka u prednji lijevi dio vozila iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je 43-godišnji vozač, dok su ostala dvojica vozača zadobili lakše tjelesne ozlijede. Dvije prometne nesreće s lakšim tjelesnim ozljedama zabilježene su u Svetom Križu Začretju zbog izlijetanja vozila s ceste te u u sudaru dvaju automobila. U Zaboku na D1, na križanju Prilaza dr. Franje Tuđmana i Ulice Josipa Broza u sudaru tri automobila je čak sedam osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

 

FOTO: Policija zaustavlja KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba