Projekt “Go, go, NGO!”

“Svaka od odabranih aktivnosti provedena je i u praksi”

Objavljeno: 08.04.2016. Alen Brodar

 

U sklopu projekta “Go, go, NGO!”, čiji je nositelj KUD Belec, a sudjeluju općine Mače, Konjščina, Zlatar Bistrica i Lobor te grad Zlatar, kao i partneri iz Opatije i Rumunjske, ovog se vikenda održava zadnji sastanak. Projekt je započeo prije nešto više od godinu dana, s ciljem povećanja razine strukturiranog dijaloga u jedinicama lokalnih samouprava koje sudjeluju na projektu.

Mladi sudionici projekta, predvođeni čelnicima gradova i općina, okupili su se u Gradskoj vijećnici u Zlataru kako bi prezentirali da je svaka od odabranih aktivnosti provedena u praksi te izračunali ostvarenje svake odluke. Sutra je u prostorima OŠ Belec predviđena analiza napretka nositelja projekta, dojmova i planova za nove aktivnosti te dogovor oko pripreme tekstova i fotografija za brošuru projekta.

U 18 sati u belečkom Vatrogasnom domu počinje proslava druge godišnjice KUD-a Belec. Uz nastupe folklorne, tamburaške, folklornog pjevanja, dječjeg folklora, projektne i etno sekcije domaćeg KUD-a, predstavit će se i gosti: KUD “Seljačka sloga” iz Kutine i KUD “Tančec” iz Rugvice. Inače, događanjima u Belcu prisustvovat će i gosti iz Rumunjske, predstavnici partnerske organizacije na projektu “Go, go, NGO!”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba