Obnova voznog parka

Klanječko komunalno poduzeće Zelenjak kupilo novi kamion za odvoz smeća

Objavljeno: 01.04.2016. mladenmandic

Komunalno poduzeće Zelenjak iz Klanjca obnovilo je svoj vozni park nabavom novog malog kamiona za odvoz smeća. Popularni “smećar” marke Iveco Daily zahvaljujući svojoj zapremnini od pet prostornih metara i ostalim svojim tehničkim performansama koristit će se za skupljanje smeća u uskim gradskim ulicama te na ostalim nepristupačnijim mjestima. Stari kamion iste marke trebalo je zamijeniti jer je relativno teški teren koji pokriva klanječko Komunalno poduzeće uzrokovao njegovu istrošenost.

Grad Klanjec prijavio se na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i na taj je način osigurano 40 posto novca na nabavu novog vozila. Udio Fonda iznosi 190 tisuća kuna , a ostali dio financiran je putem leasinga. Novi kamion nabavljen je od tvrtke O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba, najpovoljnijeg od četiri ponuđača koji su se javili u postupku javne nabave.

Ključeve novog vozila djelatniku Komunalnog poduzeća Zelenjak Branku Iliću uručio je gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, u prisustvu direktorice Zelenjaka Jožice Dežmar i predstavnika tvrtke O-K-TEH d.o.o.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba