UDVDR Bedekovčina

Za predsjednika ponovo izabran Stjepan Sovec

Objavljeno: 30.03.2016. mladenmandic

 

U Bedekovčini je održana Izborna skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina. Na Skupštini je birano novo rukovodstvo Udruge. Za predsjednika je ponovo izabran Stjepan Sovec, dopredsjednik je Zlatko Kucelj, tajnik Stjepan Jaković, dok su u Središnji odbor, uz spomenuti trojac, izabrani još i Boško Jurec, Mladen Habljak, Vladimir Trčak, Zdravko Habulin i Milan Franc.

Na Skupštini je bio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar koji je prilikom pozdravnog govora pohvalio rad Udruge tijekom prošle godine te je zahvalio na svim aktivnostima vezanim uz županijska obilježavanja značajnih datuma.

Na skupštini su bili i brojni drugi gosti – načelnik općine Bedekovčina Darko Ban, zamjenik načelnika Gornje Stubice Vladimir Škvorc, predsjednik Vatrogasne zajednice Bedekovčine Željko Odak, predstavnik Općinskog vijeća Bedekovčine Ivica Pavlek te predstavnici drugih braniteljskih udruga iz Zagorja.

Najnovije po kategorijama

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Predstavljen program obilježavanja 30. godišnjice oslobođenja grada Varaždina te Dana branitelja Varaždinske županije

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Objavljeno: 17.09.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter