Blagoslov u Bedekovčini

Na Strugači 150 traktorista i članova njihovih obitelji

Objavljeno: 28.03.2016. mladenmandic

Na Strugači, na najvišem vrhu općine Bedekovčina, koja se nalazi na tromeđi triju zagorskih župa – Orehovice, Mihovljana i Svetog Križa Začretja, danas na Uskrsni ponedjeljak održan je Osmi blagoslov traktora, traktorista i polja. Na blagoslovu je bilo 150 traktorista s članovima njihovih obitelji.
Ceremoniju blagoslova predvodili su orehovički župnik Ivica Šestak, Josip Komorčec Pepek, te Marijan Piskač, a bili su prisutni i predsjednica zagorske Županijske skupštine Vlasta Hubicki, načelnik Bedekovčine Darko Ban, načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić, predsjednik Općinskog vijeća Bedekovčine Janko Buzjak te ravnatelj Osnovne škole Brestovec Orehovički i predsjednik udruge Angeljeki Zdenko Kobeščak.
Ovogodišnji organizatori ceremonije blagoslova bili su Općina Bedekovčina i DVD Orehovica. Nakon blagoslova nastavljeno je druženje svih traktorista u šatoru uz zabavni program i nastup grupe Fakini.

Najnovije po kategorijama

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Predstavljen program obilježavanja 30. godišnjice oslobođenja grada Varaždina te Dana branitelja Varaždinske županije

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Objavljeno: 17.09.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter