Odluka Vlade RH

HSS-ovka Martina Jantol iz Stubičkih Toplica imenovana pomoćnicom ministra turizma

Objavljeno: 25.02.2016. mladenmandic

 

Martina Jantol (35), diplomirana politologinja iz Stubičkih Toplica i članica HSS-a, na današnjoj je sjednici Vlade imenovana za pomoćnicu ministra turizma.

Martina Jantol radila je u Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva u vrijeme HDZ-ove Vlade od 2008. do 2011. godine, da bi nakon toga nastavila raditi u sličnom resoru u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije od 2011. do 2013. godine, u vrijeme Vlade Zorana Milanovića.

Odsjek za ruralni razvoj i turizam

Nakon lokalnih izbora, 2013. godine, odlazi u Zagorsku razvojnu agenciju, gdje do danas radi kao voditeljica Odjela za ruralni razvoj i turizam, gdje se posebno istaknula u izradi zagorskog Master plana turizma te na projektu Regionalnog centra kompetencija za turizam i ugostiteljstvo Krapinsko – zagorske županije. Bila je također i vijećnica u Skupštini Krapinsko – zagorske županije te jedna od organizatorica predizborne kampanje sadašnjeg SDP-ovog župana Željka Kolara.

Martina Jantol je u stranci članica Glavnog odbora Hrvatske seljačke stranke i u drugom mandatu predsjednica Organizacije žena “Hrvatsko srce” HSS-a Krapinsko – zagorske županije, a sada je i kandidatkinja za članicu Glavnog odbora državnog HSS-a.

Prepoznat rad

Predsjednica zagorske Županijske organizacije HSS-a Vlasta Hubicki kaže da je imenovanje Martine Jantol za pomoćnicu ministra turizma samo još jedan pokazatelj da unutar HSS-a Krapinsko – zagorske županije ima stručnih ljudi čiji je rad prepoznat i izvan našeg “frtalja svijeta”.
Martina Jantol je nakon Zabočanina Alena Gereka i Humčana Marija Antonića treća pomoćnica ministra iz Zagorja.

Najnovije po kategorijama

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Predstavljen program obilježavanja 30. godišnjice oslobođenja grada Varaždina te Dana branitelja Varaždinske županije

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Objavljeno: 17.09.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter